Nike Precision sneakers

50 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Precision

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Precision.

De Nike Precision sneakers zijn stoere basketbalsneakers, waarmee je echt het verschil maakt in de game. De Sneakerbaron heeft ze zelf getest en is vol lof over deze sneakers. Wat de Nike Precision sneakers zo bijzonder maakt, is dat er heel veel aandacht is geschonken aan wendbaarheid en grip bij het design van de schoen. Door je super snel en super gemakkelijk te verplaatsen kun je een verdediging helemaal zoek spelen. Korte wendingen, abrupt stoppen, draaien en uit stilstand wegsprinten….voor de Precisions is dit alles slechts een peulenschilletje. De rubberen zool heeft verschillende draaicirkels, voor de (onverwachte) draaiingen, die je tegenstander tureluurs maken.

Het profiel op de zool loopt verschillende kanten op en heeft rubberen randen aan de zijkant. Zo heb je altijd grip, ook bij plotselinge zijwaartse bewegingen. De middenzool van foammateriaal zorgt ervoor dat je maximale sprongkracht hebt en tegelijkertijd de schokken van lopen en landen snel worden geabsorbeerd en afgevoerd. Je enkel kan vrij bewegen en krijgt daarbij optimale ondersteuning van het soepele en stevige bovenwerk, dat gemaakt is van flyknit-materiaal. De Nike Precision sneakers domineren het court en de game. Maar ook op straat staan ze hun mannetje!