Nike Kyrie sneakers

787 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Kyrie

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Kyrie.

De Nike Kyrie sneakers zijn ontworpen in samenwerking met top basketballer Kyrie Irving. Irving staat bekend om zijn creatieve spel en buiten het veld om zijn stijlvolle uitstraling. Deze sneakers zijn een combi van stijl en creativiteit en de Sneakerbaron is groot fan. Van zowel de sneakers als de speler zelf in dit geval. Net als de Nike Kobe sneakers, de Nike Air Pippen sneakers en de Air Jordan 9 sneakers, zijn de Nike Kyrie sneakers 'basketballers' van het eerste uur. Je draagt ze net zo makkelijk op het streetcourt als op het indoor court en daarnaast natuurlijk ook gewoon casual.

De Kyries hebben een stijlvol bovenwerk dat goed om je voet aansluit. Hierdoor ervaar je direct bij het aantrekken van de schoen al de uitstekende ondersteuning en stabiliteit van de schoen. De veters lopen door voorgevormde vinnen. Op het moment dat je de veters strak aantrekt, zetten deze vinnen je voet als het ware vast. Zonder daarbij in te boeten aan flexibiliteit. Dit zorgt er voor dat je volledig in control bent, zelfs bij explosieve, zijwaartse bewegingen. Voor nog meer ondersteuning is de hak van de schoen verstevigd. Dit zie je bij meer basketbalsneakers, zoals bijvoorbeeld bij de Adidas Harden sneakers en de Reebok Kamikaze sneakers. De buitengewoon goede, responsieve demping van de schoen wordt verkregen door de grote Air Zoom Turbo-unit, ter hoogte van de voorvoet. Deze Air-unit is enigszins flexibel, wat zorgt voor nog meer wendbaarheid en explosiviteit. Het unieke profiel op het rubberen loopvlak biedt grip zoals je dit nog nooit hebt ervaren. De Nike Kyrie sneakers zijn verkrijgbaar in zowel laag als hoog model.