Nike Air Max LTD 3 sneakers

28 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Air Max LTD 3

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Air Max LTD 3.

De Nike Air Max LTD 3 sneakers behoren tot de favoriete sneakers van de Sneakerbaron. Het zijn sneakers die niet veel aandacht van je vragen en altijd voor je klaar staan. Je kunt ze blindelings vertrouwen, waarbij je er op kunt rekenen dat ze je nooit in de steek laten. De Nike Air Max LTD 3 sneakers hebben een strak lijnenspel, dat resulteert in een sportieve, ‘snelle’ look. Het leren bovenwerk is soepel en zorgt voor een uitstekende pasvorm. De schoen heeft een regulier vetersysteem (9-gaats!), dat hier eveneens aan bijdraagt. Het comfortabele voetbed is uitneembaar en geeft je steun.

De kraag van de schoen is gewatteerd, volop comfort dus. De binnenzijde van de schoen is gevoerd met ademend mesh. De versterkte hak geeft steun en draagt bij aan het voorkomen van vervelende blessures. De Max Air unit is aangebracht in de hak van de LTD 3’s en is gelukkig ook dit keer weer duidelijk zichtbaar. Checken we nog even de rubberen loopzool en dan zien we dat deze is voorzien van een profiel dat je overal grip en tractie geeft. De flexgroeven in de zool van de Nike Air Max LTD 3 sneakers zorgen voor een prettige mate van flexibiliteit en wendbaarheid.