Nike Benassi sneakers

59 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Benassi

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Benassi.

De Nike Benassi sneakers zijn fraaie slip-on sneakers die badslippers naar een heel nieuw level tillen. De Sneakerbaron draagt ze regelmatig en niet alleen thuis. De Nike Benassi sneakers hebben die heerlijke relaxte look & feel die bij slippers horen. En, net zoals de Nike Victori One Slide sneakers en de Nike Asuna Slide sneakers, bieden deze sneakers je ook nog eens heel veel comfort.

De Benassi's hebben een simplistische uitstraling en dit is gelijk hun grootste kracht. De slipper heeft een zachte wreefband die zeer comfortabel voelt. De band sluit strak om je wreef, zodat je voet niet uit de slipper glijdt. Op de wreefband staat het woord 'Nike' groot geschreven. Zo laat je iedereen zien dat jij niet alleen jouw sneakers kent, maar ook jouw slippers. Zodra je de slipper aantrekt ervaar je een zeer hoog draagcomfort. Dit komt door het zachte rubber dat voorzien is van een soort noppenpatroon. Bij elke stap die je zet worden je voeten als het ware gemasseerd. De middenzool is gemaakt van foam en zorgt voor een aangename demping. Een bescheiden profiel op het loopvlak zorgt voor grip en wendbaarheid. De Nike Benassi sneakers zijn de ideale slippers om te dragen tijdens vakantie, onder de douche na het sporten of gewoon casual onder je dagelijkse kloffie.