Nike Court Air Zoom sneakers

362 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Court Air Zoom

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Court Air Zoom.

De Sneakerbaron mag graag een balletje slaan. Natuurlijk komt hij ook op het tenniscourt graag goed voor de dag. En hoe kan hij dat nu beter doen dan met de Nike Court Air Zoom sneakers aan zijn voeten? Kom je met deze sneakers de baan op, dan staat je tegenstander al met 0-30 achter. De Nike Court Air Zoom sneakers zijn een frisse verschijning op het tennisveld. De schoen is gemaakt voor hardcourt banen en is hier dan ook volledig op aangepast. Zo is het Dynamic Fit systeem echt een meerwaarde. Dit systeem voorziet je op de momenten waarop het erom spant van extra support en grip. En aangezien het er heet aan toe kan gaan, is het goed om te weten dat het bovenwerk van de Court Air Zoom is gemaakt van ventilerend materiaal.

Minstens zo belangrijk is de demping van de schoen (Zoom Air), die over de hele lengte van de schoen is aangebracht. Vaak wordt deze Zoom Air in het foam van de middenzool aangebracht, maar dat is bij deze schoen niet het geval. Door deze technologie direct aan het bovenwerk van de schoen vast te maken ervaar je maximale demping bij elke stap. De neus en de zijkanten van de Nike Court Air Zoom sneakers zijn verstevigd, zodat deze tennissneaker lang meegaat. Game, set and the match!