Nike SB Shane sneakers

29 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike SB Shane

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike SB Shane.

In de skatewereld is Shane O’Neill een absolute legende. Deze Amerikaanse skater is technisch zo onvoorstelbaar goed, dat hij de Sneakerbaron keer op keer weer weet te verbazen met zijn trics. Shane kan natuurlijk alleen optimaal performen als hij de juiste sneakers draagt. En hoe gaaf is het dat hij nu sneakers draagt die naar hem zijn vernoemd! De Nike SB Shane sneakers zijn er natuurlijk niet alleen voor hem, maar ook voor jou. En het is hierbij goed om te weten dat je met de Nike SB Shane sneakers echt niet persé op een skateboard hoeft te staan. Deze sneaker is simpelweg gemaakt voor de straat.

Het strakke, simplistische bovenwerk van deze sneaker is gemaakt van suède. De lage instap sluit goed om je enkel en geeft je stabiliteit. Het unieke vetersysteem laat je kiezen op welke manier je de veters strikt. Aan jou om dit op de klassieke manier te doen of te doen door de veters door de stevige veterlusjes te halen. Natuurlijk is de schoen op verschillende plaatsen van stijlvolle Shane-branding voorzien. De rubberen neus van de SB Shanes is verlengd om slijtage tegen te gaan. De foam inlegzool voelt comfortabel aan en is in de hak voorzien van een responsieve Zoom Air unit. De rubberen zool is voorzien van de Nike Swoosh en geeft je maximale grip, waardoor jij als geen ander kan shinen. De Nike SB Shane sneakers zijn een echte must have voor elke extreme sporter. Ben jij daar één van?