Nike Waffle sneakers

34 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Waffle

Kleuren, materialen en het verhaal van de Waffle.

De Sneakerbaron wist geen woord uit te brengen toen hij de Nike Waffle sneakers voor het eerst in zijn handen had. Pas nadat hij alle details van de schoen in zich opgenomen had kon hij stamelend iets zeggen. De Nike Waffle sneakers zijn dan ook mega dikke sneakers. Het is een sneaker die heden en verleden samenbrengt in één schoen. Het model is gebaseerd op de running shoes uit vroeger tijden. Het vintage bovenwerk van de schoen, geïnspireerd op moccasins, is hier een voorbeeld van.

Ook de wafelzool mag met een gerust hart vintage genoemd worden en draagt bij aan de unieke uitstraling van de schoen. De wafelzool zorgt daarnaast voor stevigheid en grip op alle denkbare ondergronden. In de middenzool van de Waffle’s is foam aangebracht. Dit contrasteert niet alleen fraai met het bovenwerk van de schoen, maar zorgt er ook voor dat je beschikt over een uitstekende demping. De 7-punts vetersluiting is geheel in stijl met de vintagelook van de schoen en zorgt voor een prettige, comfortabele fit. De Nike Waffle sneakers stellen je nooit teleur en zijn een absolute must voor elke sneakerliefhebber.

Kortingscodes

Direct korting in je mailbox
Meld je aan voor de Sneakerbaron Nieuwsbrief en ontvang direct 8 kortingscodes!

Dank je wel!

Bekijk je mailbox voor de kortingscodes!
Geen mail? Controleer ook de spam-folder!