Nike Air Zoom Superrep sneakers

82 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Air Zoom Superrep

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Air Zoom Superrep.

Ben jij iemand die niet opziet tegen een flinke workout en verleg je hierbij graag je grenzen? Dan weet je als geen ander dat je dit alleen doet als je materiaal perfect in orde is. En dus ook je sneakers. De Sneakerbaron doet zelf regelmatig aan circuittraining en draagt hierbij altijd zijn Nike Air Zoom SuperRep sneakers. Hij beveelt je deze dikke sneakers dan ook van harte aan. Deze sneakers hebben een licht elastisch bovenwerk dat ervoor zorgt dat de schoen perfect om je voet sluit. Dit geeft je direct een vertrouwd gevoel van stabiliteit en support.

Natuurlijk is het bovenwerk ‘ademend’. In de voorvoet van de schoen zijn twee Zoom Air units geplaatst. Dit zorgt voor een uitzonderlijk goede responsieve demping, die zeer prettig is tijdens oefeningen waarbij gesprongen wordt. In de hak van de schoen is Cushlon foam aangebracht, die specifiek demping biedt tijdens gewichtheffen. Bovendien is er over de gehele lengte van deze sneakers een ‘plaat’ aangebracht die je nog meer support geeft. En dan die opvallende zool, die uiteraard niet voor niets in het oog springt. De groeven op de zool, ter hoogte van de neus, bieden je ongekende flexibiliteit. Dit komt je goed van pas tijdens ‘planken’ en push-ups. De gespleten zool heeft een boog aan de zijkant zorgen voor maximale wendbaarheid in verschillende richtingen. En grip dan? Ook dit is dankzij het profiel op de zool tot in de puntjes verzorgd. Completere sneakers voor circuittraining dan de Nike Air Zoom SuperRep sneakers zijn er niet.