Nike Tanjun sneakers

117 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Tanjun

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Tanjun.

De Sneakerbaron spreekt zijn talen. Maar Japans, dat spreekt hij nou net niet. Maar hij weet wel dat ‘Tanjun’ in het Japans zoveel betekent als ‘eenvoud’. Betekent dit dan dat de Nike Tanjun sneakers eenvoudige sneakers zijn? Ja, tot op zekere hoogte wel. En dit is helemaal niet erg, omdat het simplistische karakter van de Nike Tanjun sneakers nu juist de grote kracht is van deze sneakers. Nike heeft met deze schoen maximaal ingezet op eenvoud en comfort.

We kunnen niet anders zeggen dan dat de ontwerpers van Nike meer dan geslaagd zijn in hun opzet. De Tanjun’s zijn moderne stappers met een gestroomlijnd model. Het bovenwerk van de schoen is ‘glad’ om de moderne, strakke uitstraling extra te benadrukken. Dit bovenwerk is van het soepele en ventilerende mesh materiaal gemaakt, dat er bovendien voor zorgt dat de schoen uitermate licht is qua gewicht. Ook de ingespoten zool draagt hier aan bij en deze zorgt ook nog eens voor een aangename demping. De Nike Tanjun sneakers zijn in verschillende colorways verkrijgbaar en zijn er ook voor kids.