Nike Wildhorse sneakers

36 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Wildhorse

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Wildhorse.

De Nike Wildhorse sneakers zijn erg gesteld op een beetje vrijheid. En waar kun je dit nu beter vinden dan buiten de gebaande paden? De Sneakerbaron verkent met deze sneakers maar wat graag moeilijk begaanbaar terrein. De Nike Wildhorse sneakers gaan de uitdaging met het terrein maar wat graag aan, net zoals dit geldt voor de Nike Pegasus Trail sneakers en de Nike Juniper Trail sneakers.

De Wildhorses zijn moeilijk te temmen als ze eenmaal op hun favoriete ondergrond te vinden zijn. Maar wees niet bang, ze zorgen ervoor dat je niets overkomt. Dit doen deze sneakers door je van uitzonderlijk goede stabiliteit en support te voorzien. Zo zorgt het Dynamic Fit-systeem voor maximale ondersteuning van de middenvoet en een gesegmenteerde steenplaat biedt bescherming op ruig terrein. De kraag van de schoen is lekker hoog en sluit strak om je enkel. Vuil en vocht krijgen op deze manier nauwelijks tot geen kans de schoen binnen te dringen. Ook het upper van de schoen sluit strak om je voet. Dankzij het ademende mesh blijven je voeten koel en droog, waardoor je optimaal performt. Zeker offroad is een goede responsieve demping een absolute must. Het Nike React Foam, dat ook verwerkt is in de Nike React Element 55 sneakers en de Nike React Infinity Run sneakers, voorziet je van deze demping. Schokken worden snel opgevangen, verwerkt en in de vorm van energie aan je teruggegeven. Een grof, gevarieerd profiel op de robuuste rubberen loopzool is verantwoordelijk voor ultieme grip op elk terrein en onder alle omstandigheden. De Nike Wildhorse sneakers dagen je uit de vrijheid tegemoet te gaan. Neem jij deze uitdaging aan?