Nike Court Legacy sneakers

115 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Court Legacy

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Court Legacy.

Respect afdwingen op straat? Draag de Nike Court Legacy sneakers en respect komt vanzelf jouw kant op. Deze uitermate stijlvolle sneakers combineren sportiviteit en klasse met het grootste gemak. De Sneakerbaron houdt wel van dit type sneakers en trekt ze dan ook regelmatig aan als hij met zijn vrienden de stad in gaat.

De designers van Nike hebben zich voor de Nike Court Legacy sneakers laten inspireren op de klassieke tennissneakers. Dankzij de eigentijdse twist die zij de schoen hebben gegeven, voelt deze zich als een vis in het water in anno nu. Net als de Nike Court Royale sneakers hebben ook deze sneakers een bovenwerk dat gemaakt is van stijlvol leer. Het vetersysteem telt zes veteroogjes en speelt een belangrijke rol bij de bijzondere goede fit van de Court Legacy’s. De laag uitgesneden kraag omsluit de enkel op een prettige, comfortabele manier, waardoor vuil en vocht nauwelijks tot geen kans krijgen om de schoen binnen te dringen. Aan de binnenzijde van de schoen treffen we een voering van ademend textiel aan en een uitneembare inlegzool van foam. Wat een comfort! De autclaafconstructie zorgt ervoor dat de middenzool en de buitenzool op een fraaie moderne manier met elkaar worden gecombineerd. Dankzij het visgraatpatroon op het loopvlak heb je maximale grip. Hierdoor zijn de Nike Court Legacy sneakers ook heel geschikt om te dragen als skatesneakers.