Nike Air Zoom Terra Kiger sneakers

53 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Air Zoom Terra Kiger

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Air Zoom Terra Kiger.

De Nike Air Zoom Terra Kiger sneakers maken korte metten met moeilijke omstandigheden. Waar jij offroad en slechte weersomstandigheden misschien als een uitdaging ziet, de Nike Air Zoom Terra Kiger sneakers zien dit toch wel even anders. De Sneakerbaron gaat er graag op uit om deze dikke sneakers op de proef te stellen.En zichzelf natuurlijk.

De Terra Kigers hebben een modern bovenwerk van geconstrueerd mesh materiaal, aangevuld met overlays van synthetisch materiaal. De pasvorm en fit zijn optimaal, mede dankzij de geweven hak. Zeker wanneer je buiten de gebaande paden gaat, kunnen je voeten wel wat extra bescherming gebruiken. De opgedeelde steenplaat die ter hoogte van je voorvoet is aangebracht, voorziet in deze behoefte. In de tussenzool van foam is Nike React-technologie verwerkt. In combinatie met een dikke Zoom Air unit in de hak levert dit je een fenomenaal goede responsieve demping op. Grip is essentieel, zeker onder extreme omstandigheden. Dankzij de gripnoppen en de rubberen pod onder de middenvoet ervaar je maximale grip en daarnaast optimale wendbaarheid en flexibiliteit. De Nike Air Zoom Terra Kiger sneakers zijn er voor iedereen en voor de avonturiers onder ons in het bijzonder.