Nike SB Nyjah sneakers

59 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike SB Nyjah

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike SB Nyjah.

Nyjah Imani Huston behoort tot de beste betaalde skaters ter wereld. Volledig terecht, want wat deze dude laat zien is fenomenaal. Logisch dat Nike hem heeft benaderd om samen een mega dikke skatesneaker uit te brengen. Het resultaat – de Nike SB Nyjah sneakers – mag er zijn! De Sneakerbaron kon bijna niet wachten tot de release van deze sneakers.

De Nike SB Nyjah sneakers hebben een bijzonder sportieve en tegelijkertijd elegante look. Het bovenwerk van de SB Nyjah’s is gemaakt van leer en heeft inserts van mesh materiaal. Dit zorgt ervoor dat je voeten koel, droog en fris blijven en de pasvorm optimaal is. De schoen is flexibel, zodat je de meest extreme moves zonder blikken of blozen uitvoert. Daarnaast is de schoen stevig en biedt deze je maximale bescherming en support. Deze sneakers hebben een gewone vetersluiting, een gewatteerde schacht en een tong met padding. Maximaal comfort dus, dat wordt vergroot door de binnenzool van schuimmateriaal. Omdat je iedereen wil laten zien dat je kiest voor stijl is de schoen op verschillende plekken van speciale Nike SB Nyjah branding voorzien. De schoen voorziet je van superieure demping die de schokken snel absorbeert. De gummizool heeft een profiel dat je maximale grip geeft en bijdraagt aan de ultieme boardfeel. De Nike SB Nyjah sneakers zijn er niet alleen voor skaters, maar voor iedereen voor wie de straat hun tweede huis is. Andere fraaie skatesneakers van dit merk zijn de Nike Blazer sneakers en de Nike Stefan Janoski sneakers.