Nike KD Trey sneakers

73 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike KD Trey

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike KD Trey.

Als het er op court echt om gaat spannen, dan maken de Nike KD Trey sneakers het verschil. De Sneakerbaron kan het weten, want hij draagt deze sneakers vaak tijdens een potje basketbal met zijn vrienden. De Nike KD Trey sneakers zijn echte eyecatchers, maar hebben je natuurlijk nog meer dan enkel en alleen die dikke looks te bieden. Ze zorgen ervoor dat jij optimaal kan performen, zowel binnen als buiten het veld. Hoe ze dit doen? Luister goed… Deze sneakers hebben een soepel en comfortabel bovenwerk van mesh en leer. De schoen heeft een vetersluiting en prettige fit, die ervoor zorgt dat je feeling houdt met het veld.

De kraag is bij de instap gewatteerd, zodat je beschikt over maximaal comfort in het heetst van de strijd. De KD Trey’s zijn op verschillende plaatsen verstevigd (hak, neus en enkel), voor de best denkbare ondersteuning. De demping in deze basketbalsneakers wordt verzorgd door de Nike Renew foam demping, die vanzelfsprekend responsief is. Snel wegdraaien, abrupt remmen, explosief sprintje trekken? Dankzij het profiel op de rubberen loopzool is dit allemaal geen enkel probleem. De Nike KD Trey sneakers zijn futureproof en willen ook met je op pad als je de stad in gaat om lekker te chillen met je vrienden.