Nike Goadome sneakers

27 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Goadome

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Goadome.

Ben je op zoek naar stoere, robuuste boots die tegen een stootje kunnen? Stop dan maar met zoeken, want de Sneakerbaron laat je graag kennismaken met de Nike Goadome sneakers. Deze hele dikke sneakers draag je vooral lekker casual. Maar wil je er eens een flinke wandeltocht mee maken? Doe dat dan vooral en weet dan dat de Nike Goadome sneakers het helemaal niet erg vinden om de gebaande paden te verlaten. Deze Nike boots hebben veel gemeen met de Nike Manoa sneakers.

Het upper van de Goadome's is gemaakt van leer en dit geeft de schoen een luxe uitstraling. Dit leer is zowel soepel als stevig en draagt hierdoor bij aan de uitstekende pasvorm en fit van de schoen. Het vetersysteem telt zeven metalen veteroogjes en draagt ook zijn steentje bij aan de fit van de schoen. Aan de zijkant van de schoen zijn perforaties aangebracht die je voorzien van goede ventilatie. Zo blijven je voeten droog en koel. De hoge kraag van de schoen is voorzien van een dikke laag foam. Dit vermindert de enkeldruk en voelt bijzonder comfortabel aan. Het inner van de schoen is gevoerd met een dun laagje textiel dat het comfort verder vergroot. De demping van deze boots is fantastisch dankzij de dikke air-units die duidelijk zichtbaar zijn en onder de gehele schoen doorlopen. Kijken we tot slot nog naar de robuuste rubberen buitenzool. Wat direct opvalt is het gevarieerde profiel met onder andere noppen en flexgroeven. Water wordt hierdoor snel afgevoerd en de noppen zorgen voor extra tractie. Zo beschik je, net als bij de Nike Xarr sneakers over superieure grip en wendbaarheid. De Nike Goadome sneakers zijn de ideale boots om te dragen in het najaar en in de winter.