Nike Air Max AP sneakers

20 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Air Max AP

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Air Max AP.

De Nike Air Max AP sneakers brengen verleden, heden en toekomst samen in één dikke sneaker. Deze sneakers flirten met het verleden, onder andere door details die verwijzen naar de Nike Air Max 97 sneakers. De Sneakerbaron is fan van de Nike Air Max AP sneakers en draagt ze zowel casual als tijdens het sporten. Veelzijdige sneakers waarmee je altijd en overal goed voor de dag komt. Net zoals dit geldt voor de Nike Air Max 720 sneakers.

De Air Max AP's lijkt alleen een hardloopsneaker te zijn. Maar niets is minder waar, want ook in de sportschool en op het streetcourt staan deze sneakers hun mannetje. Het upper van de schoen bestaat uit premium kwaliteit leer en ademend mesh. De normale vetering is deels verantwoordelijk voor de goede pasvorm. Een handig treklusje aan de hiel maakt aantrekken van de schoen een peulenschil. De gewatteerde kraag voelt zacht en sluit goed aan om de enkels. Direct bij het aantrekken ervaar je al de uitstekende support en stabiliteit van deze sneakers. De uitneembare inlegzool is eveneens zacht en comfortabel en levert een bescheiden bijdrage aan de demping. Hoofdverantwoordelijk voor de demping is natuurlijk die dikke Max Air unit. Net als bij de Nike Air Vapormax sneakers is deze duidelijk zichtbaar aangebracht over de volledige lengte van de schoen.Het profiel op de rubberen loopzool voert vocht snel en efficiënt af. Hierdoor beschik je over optimale grip, op elke ondergrond. De Nike Air Max AP sneakers laat je optimaal performen. Worden dit jouw nieuwe kicks?