Nike Crater Impact sneakers

50 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Crater Impact

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Crater Impact.

De Nike Crater Impact sneakers zijn sneakers die op meerdere fronten veel impact maken. In de eerste plaats natuurlijk omdat ze er gewoon super dik uitzien. Maar, en zeker niet minder belangrijk volgens de Sneakerbaron, ook omdat de Nike Crater Impact sneakers voor minimaal 25% van gerecycled materiaal gemaakt zijn. Ook een aantal modellen van de Nike Air Max 95 sneakers, de Reebok Club C sneakers en de Adidas Stan Smith sneakers worden met veel aandacht voor duurzaamheid geproduceerd. Zouden deze merken een voorbeeld nemen aan sneakermerk Veja?

Terug naar de Crater Impacts die een fraai bovenwerk hebben van onder andere mesh. Door slim om te gaan met technologie is het afval dat vrijkomt bij de productie van het upper sterk gereduceerd. Deze sneakers wegen maar weinig en zijn mede hierdoor zeer geschikt voor hardlopers. Het moderne vetersysteem ziet er fraai uit en draagt zijn steentje bij aan de uitstekende pasvorm van de schoen. De instap is gewatteerd, wat zacht en comfortabel aanvoelt. Een handig lusje aan de hiel van de schoen zorgt ervoor dat je schoen snel en gemakkelijk aan- en uittrekt. Eén van de opvallendste features van de schoen is de dikke, gespikkelde middenzool van Crater foam. Hierdoor beschik je over maximale responsieve demping die vergelijkbaar is met die van de Air Jordan Delta sneakers en de Fila Disruptor sneakers. De Nike Crater Impact sneakers houden van actie en staan graag in het middelpunt van de belangstelling. Kun jij dit bieden? Dan zijn deze dikke sneakers gemaakt voor jou.