Nike Challenger sneakers

22 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Challenger

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Challenger.

De dikste sneakers hebben vaak een lange geschiedenis. Dit geldt zeker voor de Nike Challenger sneakers. Voor het origineel van deze sneaker moeten we namelijk terug naar de jaren zeventig van de vorige eeuw. De remake van de Nike Challenger sneakers is er eentje die volgens de Sneakerbaron meer dan geslaagd is. De ontwerpers van deze versie van de Challengers hebben er alles aan gedaan om zo dicht mogelijk bij het origineel te blijven. En dat is gelukt. Het upper is een mix van ventilerend mesh en glanzend suède.

De fit is uitstekend, mede dankzij de vetersluiting met acht veteroogjes. Het vetersysteem is speels te noemen, omdat de veteroogjes niet strak op een rij zijn geplaatst. De lage instap van de schoen heeft een met textiel gevoerde laag, wat lekker comfortabel voelt rond het enkelgebied. De middenzool is gemaakt van foam en voorziet in een prettige demping. Ook het uitneembare voetbed draagt bij aan de demping van de schoen. De rubberen loopzool heeft een wafelprofiel, waardoor je verzekerd bent van een goede grip. De Nike Challenger sneakers zijn verkrijgbaar in een aantal fraaie vintage colorways en matchen gemakkelijk met verschillende kledingstijlen.