Nike Air Max Dawn sneakers

80 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Air Max Dawn

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Air Max Dawn.

De Nike Air Max Dawn sneakers zijn sportieve sneakers met een flinke retro-vibe. Dit kan ook niet anders als je weet dat deze dikke sneakers geïnspireerd zijn op de klassieke runners uit de jaren 80 en 90. De Sneakerbaron draagt ze regelmatig en niet alleen als hij gaat hardlopen. De Nike Air Max Dawn sneakers zijn namelijk ook maar wat graag op straat te vinden. Net als andere leden van de Nike Air Max familie, zoals bijvoorbeeld de Nike Air Max Classic sneakers en de Nike Air Max 2090 sneakers.

De Air Max Dawn's hebben een strak upper dat bestaat uit een combi van materialen. Synthetisch suède en textiel vormen de basis en bieden zowel comfort als support. De schoen heeft een traditionele vetering die zes vetergaatjes telt. De neus is verstevigd om slijtage tegen te gaan, terwijl de hak versterkt is om je van optimale stabiliteit te voorzien. Een handig treklusje aan de hiel heeft als doel het aantrekken van de schoen makkelijker te maken. Net als de Nike Air Max 97 sneakers hebben deze sneakers een ergonomisch voetbed. Dit is niet alleen zacht en comfortabel, maar draagt ook bij aan de demping en support. De responsieve demping wordt, hoe kan het ook anders, verzorgd door een dikke Max Air-unit. Net als bij de Nike Air Max 1 sneakers is deze goed zichtbaar onder de hak van de schoen. Wolken op kussentjes is dan ook gegarandeerd. De rubberen buitenzool is slijtvast en voorzien van een ribbelprofiel. Grip, flexibiliteit en wendbaarheid zijn hiermee in goede handen. Tot slot is het goed om te weten dat de Nike Air Max Dawn sneakers voor minstens 20% gemaakt zijn van gerecycled materiaal. Duurzame sneakers dus!