Nike Zoom Freak 3 sneakers

36 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Zoom Freak 3

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Zoom Freak 3.

De Nike Zoom Freak 3 sneakers dwingen direct respect af en domineren zowel het court als de straat. Tegenspraak dulden ze niet en dat geeft je meteen een voorsprong op je tegenstander. De Sneakerbaron draagt deze sneakers regelmatig als hij de stad in gaat. De Nike Freak Zoom 3 sneakers zijn basketbalsneakers, net als de Nike Air Pippen en de Nike Air Flightposite sneakers.

De Zoom Freak 3's zijn ontworpen in nauwe samenwerking met NBA-ster Giannis Antetokounmpo. Giannis is een indrukwekkende verschijning op het court met zijn lengte van 2m11 en zijn gewicht van meer dan 100 kilo. Je begrijpt dat hij hierdoor strenge eisen aan zijn sneakers stelt. Zo zijn support en stabiliteit zeer belangrijk. Hiertoe is aan de buitenkant van de tussenzool een TPU-plaat bevestigd. Ook de voorgevormde band om de middenvoet draagt hier zijn steentje aan bij. Deze sneakers kunnen dan ook met gemak de meest extreme zijwaartse bewegingen aan. Handige lusjes zorgen ervoor dat je geen problemen hebt bij het aantrekken van de schoen. Twee dikke Zoom Air-units bezorgen je maximale responsieve demping die vergelijkbaar is met die van de Nike Kyrie sneakers en de Nike Lebron sneakers. Het profiel op het rubberen loopvlak is zeer bijzonder en digitaal gegenereerd. Dit profiel doet denken aan een topografische kaart en voorziet je van extreem goed grip en wendbaarheid. De Nike Zoom Freak 3 sneakers provoceren en dagen uit. Kun jij deze ultra dikke sneakers handelen?