Nike KD sneakers

424 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

De Sneakerbaron schrijft blogs

#nikekd

Onder de loep Nike KD

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike KD.

Je hebt goede basketballers en hele goede basketballers. Het verschil zit ‘m in de details. En volgens de Sneakerbaron ook in de basketbalsneakers die je draagt. Wil je de beste zijn? Dan kies je voor de Nike KD sneakers. Ook als je zelf niet actief bent op het court zijn deze sneakers echt iets voor jou. De Nike KD sneakers zien er namelijk echt super dik uit. En de tijd dat je dit soort sneakers alleen maar droeg als je zelf speelde, die ligt gelukkig alweer lichtjaren achter ons. De KD’s zijn zeer veelzijdige sneakers. De schoen is van alle gemakken en comfort voorzien.

Een paar voorbeelden? Wat dacht je van een Zoom Air unit over de volledige lengte van de schoen. Mocht je dan nog demping tekort komen, dan is er een tweede Zoom Air unit aangebracht ter hoogte van je voorvoet. De schoen is ultralicht, zonder dat deze hierbij inboet aan stabiliteit. Deze basketbalsneaker is aan binnenzijde bij de tong en kraag afgewerkt met zacht, dempend materiaal voor maximaal comfort. Het bovenwerk is stevig en flexibel tegelijk, zodat je je over wendbaarheid geen zorgen hoeft te maken. Wil jij het verschil maken, off court of on court? Kies dan voor de Nike KD sneakers!