Nike Cosmic Unity sneakers

39 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Cosmic Unity

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Cosmic Unity.

De Nike Cosmic Unity sneakers laten zien dat duurzaamheid en hele dikke sneakers prima hand in hand gaan. Want check deze sneakers toch eens! De Sneakerbaron staat niet snel met zijn mond vol tanden, maar bij het zien van de Nike Cosmic Unity sneakers viel hij toch heel even stil. Deze sneakers zijn voor een deel gemaakt van gerecycled materiaal, wat natuurlijk een goede zaak is. Ook de Nike Crater Impact sneakers en de Veja Condor sneakers worden met veel respect voor mens, dier en milieu gemaakt. De Cosmic Unity's zijn net als de Nike PG 3 sneakers echte basketbalsneakers.

Maar denk nu niet dat je deze sneakers niet casual kan dragen! Zeker doen, want deze sneakers verdienen het om ook buiten het court te shinen. Het upper is gemaakt van gedeeltelijk gerecyclede materialen, waaronder het soepele, ademende mesh. De pasvorm en fit van de schoen zijn uitstekend, mede dankzij het frivool ogende vetersysteem. Je geniet bij elke stap en elke beweging van maximale support en stabiliteit. De schoen trek je makkelijk aan door het lusje op de hiel te gebruiken. De instap van de schoen is gewatteerd met een dikke laag zacht materiaal en sluit goed om je voet. Nog meer support dus. Het Air Zoom strobelvoetbed is dempend en verhoogt het comfort van de schoen tot ongekende hoogte. Dankzij Zoom Air-demping in de fraaie gemodelleerde tussenzool heb je altijd de beschikking over superieure responsieve demping. Responsieve demping zoals je deze ook tegenkomt in de Nike Court Air Zoom sneakers en de Nike Air Zoom Spiridon sneakers. Ook de geprofileerde rubberen loopzool van de Nike Cosmic Unity sneakers is voor een deel gemaakt van gerecycled materiaal.