Nike Zoom Freak sneakers

92 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Zoom Freak

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Zoom Freak.

De Sneakerbaron presenteert je de toekomst. Check deze hele dikke Nike Zoom Freak sneakers maar eens, want dan weet je precies wat hij bedoelt. Deze dikke basketbalsneakers zijn ontworpen in samenwerking met de Griekse NBA-speler Giannis Antetokounmpo. Hij vertegenwoordigt een nieuwe generatie spelers en daar speelt Nike graag op in.

Alles aan de Nike Zoom Freak sneakers ademt actie en snelheid. En dat is dan ook precies waar je deze sneakers een plezier mee doet. Het uiterst sportieve model heeft een upper dat bestaat uit een mix van materialen. Natuurlijk is het ademende mesh er hier één van. Aan ventilatie dan ook geen gebrek, waardoor je voeten droog en koel blijven. De schoen heeft, net als de Nike Air Zoom Superrep sneakers, een traditionele vetersluiting. Stabiliteit is belangrijk bij een basketbalsneaker en vandaar dat de hiel van de schoen is versterkt. Dit is overigens ook het geval bij de Nike Lebron 17 sneakers, die ook tot de nieuwe generatie gerekend mogen worden. Ook de hielclip op de schoen speelt hier een belangrijke rol in. Het voetbed is ergonomisch en draagt zijn steentje bij aan de interne ventilatie en vochtregulering. Dankzij de responsieve Zoom Air-demping worden schokken snel en efficiënt afgevoerd en omgezet in energie. Arme tegenstanders. Het profiel op het loopvlak ziet er echt tof uit en doet denken aan een vingerafdruk. Een draaicirkel ontbreekt niet in het profiel, zodat je naast maximale grip ook over optimale wendbaarheid beschikt. De Nike Zoom Freak sneakers draag je net zo makkelijk on court als off court.