Nike Chron sneakers

34 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Chron

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Chron.

Respect afdwingen op straat is dankzij de Nike Chron sneakers nog nooit zo gemakkelijk geweest. Deze dikke sneakers laten stijl en sportiviteit in harmonie met elkaar samenkomen. De Nike Chron sneakers zijn ook maar wat graag je maatje als je erop uittrekt met je skateboard. De Sneakerbaron weet uit eigen ervaring dat deze sneakers je optimaal laten performen op het board. Wat dit betreft hebben ze veel gemeen met de Nike Stefan Janoski sneakers en de Nike Blazer sneakers.

De Chron's zijn hele makkelijke sneakers. Ze vinden het heerlijk om te shinen in het skatepark, maar genieten er ook van om met je de stad in te gaan. Het upper ziet er super uit! Canvas en suède vormen een fraai geheel dat je voorziet van support en ventilatie. De vetersluiting telt zes veteroogjes, waarvan de laatste een metalen is. Ten opzichte van de vorige versie van deze sneaker, zijn de hak en kraag verbeterd. Dit resulteert in een nog betere pasvorm. En daarmee in een nog betere boardfeel voor skaters. De zool van de sneaker is via een gevulkaniseerde constructie aan het bovenwerk bevestigd. Dit biedt je maximale flexibiliteit die je kunt vergelijken met die van de Nike SB Portmore sneakers en de Nike SB Nyjah sneakers. Door het foam dat verwerkt is in de tussenzool beschik je over uitstekende demping. Natuurlijk is er ook aan goede grip gedacht en deze word je op maat geleverd door de geprofileerde buitenzool. De Nike Chron sneakers zijn in veel verschillende colorways verkrijgbaar. Welke kies jij?