Nike Pegasus Trail sneakers

154 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Pegasus Trail

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Pegasus Trail.

De verharde weg, een bospad, schelpenpad of….. De Nike Pegasus Trail sneakers laten je op elk terrein shinen en optimaal performen. De Sneakerbaron heeft deze dikke runners zelf uitvoerig getest en is laaiend enthousiast over de Nike Pegasus Trail sneakers. Ademend mesh in het bovenwerk zorgt voor optimale luchtcirculatie en vochtregulatie. De leren overlays voegen hier stabiliteit en ondersteuning aan toe. Voor nog meer stabiliteit is er ter hoogte van je middenvoet een kooiconstructie in de schoen aangebracht. Het lipje dat je op de hak van de Pegasus Trails aantreft, is bedoeld om het aantrekken van de schoen te vergemakkelijken.

De verhoogde instap zorgt ervoor dat vuil en vocht niet tot nauwelijks tot in de schoen kunnen doordringen. De dikke, dempende tussenzool is gemaakt van Nike React foam en is vanzelfsprekend responsief. Dus hoe meer energie je geeft, hoe meer je terug krijgt van deze sneakers. De zool, gemaakt van rubber, heeft een profiel dat afgestemd is op verschillende ondergronden. Jouw zekerheid dat grip en wendbaarheid het nooit zullen laten afweten. De Nike Pegasus Trail sneakers hebben een normale pasvorm, dus bestel ze gewoon in je reguliere schoenmaat.