Nike Waffle One sneakers

148 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Waffle One

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Waffle One.

De Sneakerbaron smult nog elke dag van het verhaal over hoe de Nike Waffle One tot stand is gekomen. Het allereerste model dan natuurlijk. Designer Bill Bowerman zag zijn vrouw verse wafels maken met een wafelijzer en ineens zag hij het. Wat hij zag? Het ideale profiel voor een dikke sneaker. Hij verving het wafelbeslag door rubber en hij wist het zeker. En voila, zie hier de geboorte van de Nike Waffle One sneakers. Fantastisch verhaal toch?

De Waffle One's zijn dikke sneakers die eigenlijk overal wel voor in zijn. Ze gaan net zo graag met je naar de sportschool als een rondje hardlopen. En wil je gewoon lekker chillen? Doen ze gewoon met je mee. Wat dat betreft hebben deze sneakers raakvlakken met hun broertje, de Nike Waffle Racer sneakers. De Nike Waffle Trainer sneakers zijn juist meer bedoeld om te dragen als lifestylesneaker. Het sportieve model heeft een modern upper dat onder andere bestaat uit mesh en suède. De TPU-hielclips voegen een flinke dosis stabiliteit toe aan de schoen. De klassieke vetersluiting telt 8 veteroogjes en draagt bij aan de uitstekende pasvorm van de schoen. De schacht van de schoen sluit goed af en drukt niet op de enkel. Het inner is gevoerd met een dun laagje textiel, dat lekker comfortabel is. De responsieve demping van deze sneakers word je op maat geleverd door de dubbel gestapelde tussenzool. Uiteraard tref je het wafelpatroon aan als profiel op de rubberen loopzool en dat is gelijk jouw garantie voor de beste grip die je je kunt wensen. De Nike Waffle One gaat al heel wat jaartjes mee, maar is nog steeds een hele dikke, trendy sneaker.