Nike Winflo sneakers

65 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Winflo

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Winflo.

De Nike Winflo sneakers doet het hart van elke atleet sneller kloppen. Deze runners tillen hardlopen naar een heel nieuw level en maken korte metten met oude records. Als de Sneakerbaron gaat hardlopen, kiest hij niet voor niets vaak voor deze sneakers. De Nike Winflo sneakers weten, net als de Nike Air Zoom Pegasus sneakers en de Nike Downshifter sneakers, comfort en prestatie samen te brengen in één dikke hardloopsneaker.

De Winflo's zijn sneakers die van alle moderne gemakken voorzien zijn. Daarbij hebben ze ook nog eens hun looks mee, want wat zien deze sneakers er goed uit zeg. De schoen weegt zeer weinig en dat komt onder andere door het gebruik van doorschijnend mesh in het upper. Perforaties ter hoogte van de voorvoet voorzien je van optimale ventilatie. De met het vetersysteem geïntegreerde Flywire-kabels zorgen ervoor dat je uitstekende support en stabiliteit ervaart. Rond de hiel en enkel is zacht foam aangebracht. Dit draagt niet alleen bij aan de goede pasvorm en fit van de schoen, maar biedt ook comfort. De responsieve demping wordt je op maat geleverd door de dikke Zoom Air-unit ter hoogte van de voorvoet. Net zoals dit het geval is bij de Nike Zoom Freak sneakers en de Nike Zoom 2K sneakers. Ook het Cushlon foam waaruit de middenzool bestaat, speelt een belangrijke rol bij de demping. Dankzij flexgroeven in het profiel op de rubberen buitenzool wordt vocht snel afgevoerd. Het resultaat? Superieure grip op vrijwel elke ondergrond. Met de Nike Winflo sneakers breng ook jij hardlopen naar een heel nieuw level.