Nike Air Max Bella sneakers

42 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Air Max Bella

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Air Max Bella.

Ga je net als de Sneakerbaron wel eens naar de sportschool? Dan weet je hoe belangrijk het is dat je goede schoenen draagt. Maar minstens zo belangrijk is dat je er goed uitziet terwijl je je workout doet. De Sneakerbaron raadt je Nike Air Max Bella sneakers aan, want die zien er en goed uit en hebben alles in zich om je te helpen bij jouw workouts. Wat direct in het oog springt, is het opvallende model van de Nike Air Max Bella sneakers. De platte zool is kenmerkend voor deze schoen. Deze platte zool zorgt voor stabiliteit, wat erg belangrijk is met het oog op veilig sporten. Ook het driehoekig profiel op de loopzool (rubber) draagt bij aan grip en stabiliteit. Het kan er in de sportschool heet aan toe gaan en dan is goede ventilatie een absolute must.

Het bovenwerk van de Air Max Bella’s voorziet hierin, omdat deze is gemaakt van ventilerend mesh. Ondanks dat de zool plat is, is de schoen uitgerust met de befaamde Max Air unit. Deze is speciaal voor deze sneakers aangepast om ‘m in de zool te kunnen integreren. Demping is dan ook top. In de hielpartij is een bandje verwerkt dat strak getrokken wordt op het moment dat je bezig bent met squads. Het probleem dat je schoen hierbij niet blijft zitten behoort hierdoor tot het verleden. De Nike Air Max Bella sneakers zijn bijzonder ‘bella’ en misschien wel de meest ideale sneakers voor de sportschool.