Nike Air Max Pre-Day sneakers

54 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Air Max Pre-Day

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Air Max Pre-Day.

Dat zijn nog eens fraaie sneakers zeg, die Nike Air Max Pre-Day sneakers! De Sneakerbaron was op slag verliefd op deze veelzijdige sneakers met hun sportieve looks. En wat hem zeker aanspreekt, is dat de Nike Air Max Pre-Day sneakers voor een deel gemaakt zijn met gerecycled materiaal. Sneakers dus die klaar zijn voor de toekomst. Met deze sneakers hebben de Nike Air Max 90 sneakers en de Nike Air Max 1 sneakers er een duurzaam familielid bij.

De Air Max Pre-Days zijn duidelijk geïnspireerd op de klassieke hardloopschoen zoals we deze in de jaren zeventig en tachtig zagen. De designers van Nike hebben de schoen een minimalistische uitstraling en een fraaie retrolook meegegeven. Het strakke upper van de schoen biedt stabiliteit en valt op door zijn gestikte overlays. De mix van materialen springt ook direct in het oog. De schoen heeft een traditioneel vetersysteem dat zes veteroogjes telt. De Nike Swoosh op de zijkant van de schoen is alweer zo'n dikke eyecatcher. Deze sneakers bieden je flink wat comfort, zoals een gewatteerde schacht en tong, een dempend voetbed en een met textiel gevoerd inner. Net zoals bij de Nike Air Max 270 sneakers en de Nike Air Max 97 sneakers zijn ook deze sneakers uitgerust met een dikke Air-unit. Deze Air-unit is duidelijk zichtbaar en voorziet je van uitstekende responsieve demping. Wat grip betreft heb je niets te klagen, dankzij het wafelpatroon op het loopvlak van de rubberen buitenzool van de Nike Air Max Pre-Day sneakers.