Nike Court Vintage sneakers

20 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Court Vintage

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Court Vintage.

Stijlvol de straat op gaan? Dat doe je met de Nike Court Vintage sneakers. De Sneakerbaron weet deze dikke sneakers wel te waarderen. Dat komt onder andere omdat de Nike Court Vintage sneakers geïnspireerd zijn op de klassieke tennisschoen uit de jaren tachtig van de vorige eeuw. Deze periode staat de Sneakerbaron nog helder voor de geest. Deze sneakers hebben een soepel upper, dat gemaakt is van leer. De ‘Nike Swoosh’ is iets minder nadrukkelijk aanwezig op de zijkant van de schoen dan dat je gewend bent. Als stijlvol detail is het woord ‘Nike’ op de Swoosh aangebracht. De schoen heeft een klassiek 7-gaats vetersysteem. Voor optimale ventilatie zijn op verschillende plaatsen op het upper en aan de zijkant perforaties aangebracht.

De Court Vintages zijn zeer comfortabel, wat voor een groot deel voor rekening komt van de uitneembare inlegzool. Deze voelt zacht aan en is medeverantwoordelijk voor de aangename demping. Deze sneakers voelen zich niet alleen thuis op de straat, maar staan ook graag op het skateboard. Dankzij het relatief lage model en zool die je maximale grip geeft, houd je maximaal feeling met je board. De Nike Court Vintage sneakers matchen bij uiteenlopende kledingstijlen en zijn alleen daarom al sneakers die in geen enkele sneakercollectie mogen ontbreken.