Nike Zoom Air Fire sneakers

28 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Zoom Air Fire

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Zoom Air Fire.

Eén ding is zeker en dat is dat de Nike Zoom Air Fire sneakers hun naam eer aan doen. Bij het zien van deze dikke sneakers stond de Sneakerbaron namelijk direct in vuur en vlam. De Nike Zoom Air Fire sneakers hebben alles in huis wat je anno nu mag verwachten van een sneaker. Het zijn moderne sneakers die veel raakvlakken hebben met andere Nike sneakers, zoals bijvoorbeeld de Nike Air Max 95 sneakers en de Nike Air Max 2021.

De Zoom Air Fire's hebben een fraai upper dat onder andere bestaat uit het ventilerende mesh. Hierdoor behoren te warme, klamme voeten voortaan tot het verleden. De overlays van synthetisch materiaal geven de schoen stevigheid in de vorm van support en stabiliteit en voegen diepte aan het model toe. De schoen heeft een prettige pasvorm en fit dankzij de vetersluiting. De logostiksels op de zijkant voegen een flinke dosis stijl toe aan deze sneakers, waardoor ze nog meer uitstraling hebben. De gewatteerde, laag uitgesneden kraag van de schoen sluit goed rondom je enkel en zorgen ervoor dat vocht en vuil nauwelijks tot geen kans hebben de schoen binnen te dringen. Het ergonomische voetbed is zacht en comfortabel en geeft steun. Onder de hak van de schoen is de dikke Zoom Air-unit duidelijk te zien. Deze voorziet je van maximale responsieve demping en geeft je het gevoel op kussentjes te lopen. Dit ken je misschien wel van de Nike Air Max sneakers en de Nike Air Zoom sneakers. Het gevarieerde profiel geeft je grip en is voorzien van flexgroeven die ervoor zorgen dat vocht snel wordt afgevoerd. De Nike Zoom Air Fire sneakers draag je zowel casual als tijdens het sporten.