Nike Blazer sneakers

1.327 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

De Sneakerbaron schrijft blogs

#nikeblazer

Onder de loep Nike Blazer

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Blazer.

De Nike Blazer sneakers zijn tijdloze sneakers die je altijd en overal draagt. De Sneakerbaron draagt deze sneakers regelmatig en ze behoren dan ook tot zijn favoriete sneakers. De Nike Blazer sneakers werden in 1972 voor het eerste geproduceerd. Het waren destijds echte basketbalsneakers, zoals de Nike Lebron 17 sneakers, de Nike KD Trey sneakers en de Air Jordan 4 sneakers dit nu zijn. De populariteit van deze sneakers is vandaag de dag nog net zo groot als back in the days.

Vandaag de dag zijn de Blazers vooral geliefd onder skaters en sneakerliefhebbers die deze schoen vooral graag casual dragen. Het zijn sneakers die makkelijk matchen met verschillende kledingstijlen en zich moeiteloos aanpassen aan het seizoen. Wat dit betreft zijn deze kicks vergelijkbaar met de Adidas Stan Smith sneakers, de Reebok Club C sneakers en de Converse Cons sneakers. Het klassieke model is sportief en heeft een bovenwerk van glad leer (afhankelijk van de uitvoering). Het vetersysteem telt acht veteroogjes en is medeverantwoordelijk voor de prima pasvorm van de schoen. Enkele perforaties aan de zijkant van de schoen zorgen voor de ventilatie, waardoor je voeten droog en koel blijven. Het fraaie stikwerk op het upper voegt een flinke dosis stijl toe aan de sneaker. Aan comfort geen gebrek met een gewatteerde instap, een met textiel gevoeld inner en een ergonomisch gevormd voetbed. De schoen bied je uitstekende support, waardoor je de schoen met veel plezier de hele dag door draagt. De dikke tussenzool laat je genieten van een bijzonder aangename demping, die schokken snel opvangt en afvoert. De rubberen buitenzool heeft een profiel dat voorziet in maximale grip en zo bijdraagt aan de voor skaters zo belangrijke boardfeel. De Nike Blazer sneakers zijn als lowtop en als hightop verkrijgbaar. Voor welke ga jij?