Nike Air Max 2021 sneakers

50 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Air Max 2021

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Air Max 2021.

Soms denk je alles al gezien te hebben en is daar ineens weer een dikke sneaker die het tegendeel bewijst. Dat is nu precies het geval met de Nike Air Max 2021 sneakers. De Sneakerbaron is maar wat blij met deze telg uit de Nike Air Max familie. De Nike Air Max 2021 sneakers hebben alles in zich om uit te groeien tot iconische sneakers als bijvoorbeeld de Nike Air Max 1 sneakers.

De Air Max 2021's zijn super moderne sneakers. Er is bij de ontwikkeling van deze sneakers veel aandacht besteed aan duurzaamheid en innovatie. Zo is er voor het upper van de schoen gebruikgemaakt van gerecycled materiaal (minimaal 20%). Dit upper bestaat uit mesh en geweven textiel dat soepel en ademend is. Door het gebruik van deze materialen is de schoen zeer licht van gewicht. De schoen biedt je uitstekende ondersteuning en stabiliteit, onder andere door de verstevigde hielpartij. Handige lusjes op de hiel en tong van de schoen zorgen ervoor dat je schoen makkelijk aantrekt, net zoals dit het geval is bij de Nike Air Vapormax 2020 sneakers. Wat innovatie betreft is de toch al zo goede Air demping verder doorontwikkelt. De Air-unit heeft een nieuwe vorm gekregen en is voorzien van een opvouwbare TPU-kooi. Hierdoor ervaar je een nog betere responsieve demping die als geen ander schokken weet om te zetten in energie. Natuurlijk is de Air-unit, net als bij de Nike Air Max Tailwind sneakers duidelijk zichtbaar onder de hak van de schoen. Je ervaart een ongekend hoog loop- en draagcomfort, waarbij het niet uitmaakt of je deze sneakers tijdens sporten draagt of gewoon casual. Het noppenprofiel op de rubberen loopzool zorgt ervoor dat je op vrijwel elke ondergrond beschikt over optimale grip. Worden de Nike Air Max 2021 sneakers jouw nieuwe kicks?