Nike Amixa sneakers

2 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Amixa

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Amixa.

De Nike Amixa sneakers zijn heerlijke trendy sneakers die je net zo makkelijk casual draagt als tijdens het sporten. Deze sneakers hebben een sportieve look en dat spreekt de Sneakerbaron enorm aan. De Nike Amixa sneakers hebben je natuurlijk veel meer te bieden dan alleen goede looks. Net als de Nike Air Max SC sneakers en de Nike Speedrep sneakers leveren ze optimale prestaties en maximaal comfort.

De Amixa's wegen maar weinig en dat komt voor een groot deel voor rekening van het upper van de schoen. Dit bovenwerk bestaat voor het overgrote deel uit textiel. Kunststof overlays zorgen hierbij voor ondersteuning en stabiliteit. Net zoals de versterkte hak van de schoen hier ook aan bijdraagt. Het treklusje aan de hiel zorgt ervoor dat je de schoen makkelijk aantrekt. De kraag van de schoen is zacht en drukt hierdoor niet pijnlijk op de enkels. Het voetbed is uitneembaar en draagt bij aan de uitstekende demping van de schoen. De EVA-tussenzool speelt de hoofdrol in deze demping en zorgt ervoor dat deze sneakers met gemak de hele dag draagt. Hoe lang deze ook duurt. De rubberen buitenzool is slijtvast en voorziet je van optimale grip. Net zoals de Nike Precision sneakers en de Nike Outburst sneakers dit doen. Als je de Nike Amixa sneakers bestelt, hou er dan rekening mee dat ze klein uitvallen. Bestel ze dan ook een maatje groter.