Nike Air Max Genome sneakers

33 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Air Max Genome

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Air Max Genome.

De Nike Air Max Genome sneakers zijn echt van alle markten thuis. Ze gaan graag met je mee de straat op en net zo makkelijk vergezellen ze je tijdens het hardlopen. En, zo weet de Sneakerbaron, ook in de sportschool voelen deze sneakers zich als een vis in het water. De eerste Air Max sneakers, de Nike Air Max 1 sneakers, verschenen in 1978 op de markt. Vele modellen volgden, waaronder deze dikke Nike Air Max Genome sneakers.

De Air Max Genome's hebben een lage instap en dat geeft de schoen een sportieve uitstraling. Het upper bestaat uit technisch mesh dat ventileert en verkoelt. De overlays van leer voegen support aan de schoen toe, net als de plastic details dit doen. De schacht van de schoen is, net als bij de Nike Air Max Dia sneakers en de Nike Air Max Invigor sneakers, voorzien van een dikke laag textiel. Hierdoor sluit de schoen strak om je voet, zonder daarbij in te leveren op comfort. De vetersluiting draagt bij aan de uitstekende pasvorm en fit van de schoen. Het dempende voetbed draagt zijn steentje bij aan de interne vochtregulatie en is uitneembaar. De dikke Max Air unit is duidelijk zichtbaar en is over de hele lengte van de schoen aangebracht. Dit zie je ook terug bij andere Air Max modellen als bijvoorbeeld de Nike Air Max Deluxe sneakers en de Nike Air Max Flair sneakers. Vanzelfsprekend is de demping responsief en worden schokken snel en efficiënt afgevoerd en verwerkt. Op de Nike Air Max Genome sneakers kun je bouwen, want ze stellen je nooit teleur.