Nike Giannis Immortality sneakers

43 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Giannis Immortality

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Giannis Immortality.

Respect! Dat dwingen de Nike Giannis Immortality sneakers direct af wanneer je ze ziet. De Sneakerbaron is onder de indruk van deze dikke basketbalsneakers. Hij draagt ze vooral casual, want dat is voor deze sneakers gelukkig helemaal geen probleem. De Nike Giannis Immortality zijn net als de Nike Kobe sneakers en de Nike Lebron 17 sneakers basketbalsneakers die de nieuwe generatie spelers vertegenwoordigen. Dynamiek en explosiviteit zijn kenmerkend voor het basketbal en voor deze sneakers.

De Giannis Immortality's zijn tot stand gekomen in samenwerking met basketbalgrootheid Giannis Antetokounmpo. Deze Griekse basketballer is in 2019 en 2020 uitgeroepen tot meest waardevolle speler van de Amerikaanse NBA. Iemand om rekening mee te houden dus, net zoals een ieder rekening houdt met deze sneakers. De schoen ziet er een tikkeltje agressief uit en dat geeft je meteen een voorsprong. Het bovenwerk van de schoen bestaat onder andere uit mesh. Dit materiaal zorgt voor uitstekende ventilatie en is daarnaast licht elastisch. Een interne band is aangebracht in de schoen om je te voorzien van maximale stabiliteit tijdens explosieve zijwaartse bewegingen. Nog meer support en stabiliteit wordt verkregen door de versterkte hak. Het lusje op de hiel ziet er ietwat speels uit en maakt het aantrekken van de schoen makkelijk(er). Vanzelfsprekend is de demping van deze sneakers responsief, net zoals dit het geval is bij vergelijkbare basketbalsneakers als de Nike PG 3 sneakers en de Nike KD Trey sneakers. Schokken worden super snel omgezet in energie, waardoor je hoger springt en de belasting minder hoog is als je landt. De rubberen buitenzool is ontworpen om de meest extreme bewegingen aan te kunnen. Grip en wendbaarheid zijn hierbij een zekerheidje. De Nike Giannis Immortality sneakers laten je optimaal performen en maximaal shinen!