Nike Air Max Motion sneakers

73 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Air Max Motion

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Air Max Motion.

De Nike Air Max Motion sneakers zijn heel fijne sneakers om te dragen in het voorjaar en de zomer. De sneakerbaron trekt er in deze periode dan ook vaak op uit met deze sneakers. Waarom? Omdat de Nike Air Max Motion sneakers een bovenwerk hebben van gebreid mesh materiaal. Dit zorgt ervoor dat je voeten altijd fris blijven en nooit meer te warm zijn. Bovendien zijn deze sneakers heel erg licht van gewicht. En ook dat is wel zo fijn als de temperaturen oplopen.

Maar vergis je niet, ook in het najaar en winter zijn dit heel fijne sneakers. Zeker als je niet alleen casual draagt, maar ook tijdens hardlopen of in de sportschool. De zool van de Air Max Motion’s is namelijk voorzien van zogenaamde flexgroeven. Deze flexgroeven zorgen ervoor dat je voet zo natuurlijk mogelijk afwikkelt tijdens het lopen. En dat merk je! Zoals het een echte Air Max betaamt, is de demping in de schoen onovertroffen. Je hebt echt het gevoel dat je op kussentjes loopt, terwijl je juist goede feeling houdt met de ondergrond. Het hielelement in de schoen is verstevigd om je extra steun te bieden. Tot slot is het goed om te weten dat de Nike Air Max Motion sneakers iets kleiner uitvallen. De Sneakerbaron raadt je dan ook aan om een maatje groter te bestellen dan je gewend bent.