Nike Air Vapormax Plus sneakers

146 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Air Vapormax Plus

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Air Vapormax Plus.

De Nike Air Vapormax Plus sneakers mag je met een gerust hart een opvallende verschijning noemen. Vinden ze helemaal niet erg, want het zijn nu eenmaal sneakers die graag in de belangstelling staan. Dit geldt ook voor de Sneakerbaron en dat is misschien wel de reden dat hij deze sneakers vaak draagt. Deze sportieve, robuuste sneakers hebben een upper dat gemaakt is van ventilerend mesh en synthetisch materiaal. De schoen heeft een klassiek vetersysteem met vijf veteroogjes. De schoen heeft een zeer goede fit en sluit goed om je voet.

Om je maximale stabiliteit te geven is de hak van de Vapormax Plus versterkt. Het lusje aan de hiel helpt je bij het aantrekken van de schoen. De gewatteerde instap voelt comfortabel aan, wat ook geldt voor de binnenzijde van deze sneakers. Een paar hele dikke Tuned Air units in de flexibele, opvallende zool laten je maximaal genieten van de ultieme responsieve demping die deze sneaker je biedt. Grip word je overal en altijd op maat aangeboden door de slijtvaste, rubberen loopzool. Ben je op zoek naar opvallende, dikke sneakers die je altijd in de spotlights zetten? Dan zijn de Nike Air Vapormax Plus sneakers gemaakt voor jou.