Nike Air Max Alpha sneakers

67 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Air Max Alpha

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Air Max Alpha.

‘Kom maar op, en liefst een beetje snel!’ Dat is wat de Nike Air Max Alpha sneakers je lijken toe te schreeuwen. De Sneakerbaron houdt wel van sneakers die een klein beetje kapsones hebben. En eerlijk is eerlijk, dat hebben de Nike Air Max Alpha sneakers. Helemaal niet erg, want dit zijn sneakers die bedoeld zijn voor iedereen die zijn grenzen wil verleggen. Deze sneakers voelen zich thuis in de sportschool. Of je nu gaat voor cardio, krachttraining of een combi van beide….de Air Max Alpha’s zijn er graag bij.

Het bovenwerk van de schoen bestaat uit een neus van ademend mesh, voor optimale ventilatie en verder bestaat het upper uit (imitatie)leer. De pasvorm is strak en comfortabel met maximale steun en stabiliteit. Zeer fijn wanneer je met gewichten traint! Om de middenvoet zijn bandjes aangebracht die voor nog meer steun en stabiliteit zorgen. In de hak van de schoen tref je de Nike max Air dempende unit aan, omgeven door ondersteunend foam. Lusjes aan de hak en tong zijn frivole details, met een functie, namelijk het vergemakkelijken van het aantrekken van de schoen. Wil jij in de sportschool het beste uit jezelf halen? Dan zijn de Nike Air Max Alpha sneakers jouw sneakers!