Nike Waffle Trainer sneakers

51 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

De Sneakerbaron schrijft blogs

#nikewaffletrainer

Onder de loep Nike Waffle Trainer

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Waffle Trainer.

Het begon allemaal met een ontbijt en een wafelijzer. Inderdaad, want dit ligt aan de basis van de Nike Waffle Trainer sneakers, die deel uitmaken van de Nike Waffle-familie. De Sneakerbaron is groot fan van deze sneakers en heeft ze natuurlijk opgenomen in zijn sneakercollectie. De Nike Waffle Trainer sneakers zijn lifestylesneakers, terwijl de Nike Waffle One sneakers en de Nike Waffle Racer sneakers ook geschikt zijn om te sporten.

Maar hoe zit het dan met dat ontbijt en wafelijzer? Eind jaren zeventig zag designer Bill Bowerman zijn vrouw wafels bakken voor het ontbijt. De verse wafel die hij voorgeschoteld kreeg, bracht hem op het idee om een wafelprofiel te ontwerpen als loopvlak voor een sneaker. Zo gedacht, zo gedaan en vandaar dat sneakers uit de Waffle-serie hun naam aan wafels te danken hebben. Genoeg daarover nu, want je wil weten wat de Waffle Trainers allemaal in huis hebben. Genoeg om je blij te maken, want wat dacht je bijvoorbeeld van een fraai upper waarin onder andere het luxe suède is gebruikt. De schoen heeft een prachtige retrolook die het beste tot zijn recht komt in een vintage colorway. De schoen heeft een normale vetersluiting en een zeer prettige fit. De gewatteerde tong zorgt ervoor dat de veters niet te hard op je voet drukken. De hiel is verstevigd, zodat je letterlijk stevig in je sneakers staat. De middenzool is gemaakt van foam en voorziet je van een prettige demping. En natuurlijk heeft deze sneaker het wafelpatroon als profiel op de rubberen buitenzool. Hierdoor weet je je verzekerd van maximale grip. Net als de Nike SB Portmore sneakers en de Nike Court Borough sneakers zijn de Nike Waffle Trainer sneakers gemaakt voor de straat.