Nike ZoomX Vaporfly sneakers

75 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike ZoomX Vaporfly

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike ZoomX Vaporfly.

Hardlopers, graag even jullie aandacht! Want hier zijn de Nike ZoomX Vaporfly sneakers en die zijn gemaakt voor jullie. Deze dikke sneakers hebben alles in huis wat je je als hardloper maar kunt wensen. En dat is heel veel, zo weet de Sneakerbaron uit eigen ervaring. De Nike ZoomX Vaporfly sneakers maken hardlopen comfortabeler, waardoor je al snel je persoonlijke records scherper stelt. En wedstrijden wint! Dikke sneakers die veel gemeen hebben met de Nike Air Zoom Pegasus sneakers en de Nike Zoom Fly SP sneakers.

De ZoomX Vaporfly's wegen echt bijna niets en dat weet jij als hardloper vast te waarderen. Er is door Nike gekozen om alleen met lichte materialen te werken, waaronder het moderne mesh. Ook het vetersysteem draagt zijn steentje bij aan het lichte gewicht van de schoen. Zo lopen de veters door speciaal geconstrueerde zijvleugels, waardoor het niet nodig is om de voetholte van extra support te voorzien. De tong van de schoen is licht gewatteerd om de veterdruk te verlagen. De voorvoet is verstevigd om je van nog meer stabiliteit te voorzien. En dan de demping van de schoen. Bij Nike denk je dan al snel aan de Nike Air Max sneakers, maar daar doen deze sneakers niet voor onder. De tussenzool is namelijk gemaakt van het responsieve Nike ZoomX-foam, die aangevuld wordt met een pod van foam in de hak. Je loopt haast letterlijk op kussentjes. Aan het profiel op de zool van koolstofvezel is veel aandacht besteed. Dankzij de groeven in dit profiel heb je op elke ondergrond en onder alle omstandigheden maximale grip. Topsneakers hoor, die Nike ZoomX Vaporfly sneakers.