Nike Killshot sneakers

32 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Killshot

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Killshot.

Een aantal modellen uit de grote Nike familie vindt hun roots in de klassieke tennisschoen van enkele decennia geleden. De Nike Killshot sneakers zijn hier een voorbeeld van. Deze sneakers hebben een warm plekje in het hart van de Sneakerbaron. De Nike Killshot sneakers zijn zeer fraaie sneakers die het verleden heel even naar het heden weten te halen. Zonder daarbij te blijven hangen in nostalgie, want deze sneakers voelen zich als een vis in het water in anno nu. Het bovenwerk van deze sneakers bestaat uit verschillende materialen, te weten mesh, suède en foam.

De schoen, met vetersluiting, sluit strak om je voet, waardoor je direct een prettige steun ervaart. Meer comfort word je geboden door de inlegzool die gemaakt is van zacht foam. Ook de lage instap, die gevoerd is, draagt bij aan het hoge comfortgehalte van de Killshots. De Swoosh is weer lekker nadrukkelijk aanwezig op de zijkant van de schoen. Verder tref je branding aan op de hak en tong van de schoen. De Nike Killshot sneakers hebben een uitstekende demping en een rubberen zool met een profiel dat grip tot een zekerheidje maakt. Trek ze eens aan onder je informele zakelijke outfit!